Sulje

Etsimme mylläri-laboranttia Mustasaaren valmisbetonitehtaalle

JA-KO Betoni on betonialan ammattilainen yli 50 vuoden kokemuksella. JA-KO Betoni toimii Keski-Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Olemme Ruskon Betoni -konsernin itsenäinen tytäryhtiö. Konserni toimii yli 30 paikkakunnalla.
Etsimme mylläri-laboranttia Mustasaaren valmisbetonitehtaalle

Etsimme nyt


mylläri-laboranttia Mustasaaren Vikbyn valmisbetonitehtaallemme


Mylläri-laborantti osallistuu valmisbetonitehtaan kaikkiin prosesseihin, joita ovat esimerkiksi betonin valmistus, näytteenotto, betonin laadunvalvonta ja huolto- ja kunnossapitotoimet.

Tehtävässä vaaditaan

hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta, rauhallisuutta ja huolellisuutta. Katsomme kokemuksen betoni- tai rakennusalalta eduksesi, mutta koulutamme sinut työhösi joka tapauksessa. Arvostamme suomen ja ruotsin kielen taitoja. Ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa, perinteikkäässä mutta jatkuvasti kehittyvässä kotimaisessa yrityksessä. Saat työskennellä itsenäisellä otteella, rennossa työilmapiirissä ja osana hyvää porukkaa, jolle tärkeää on aito yhdessä tekemisen meininki.

Lisätietoja työstä antaa:
Jussi Tenhunen, Aluepäällikkö/Tuotanto
puh. 040 357 5773
jussi.tenhunen(at)jakobetoni.fi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen jussi.tenhunen(at)jakobetoni.fi. Toimi nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostossasi!


<< Palaa uutisiin