Sulje

Kestävää betonia jatkuvasti kehittyvään maailmaan

JA-KO Betoni Oy on kokkolalainen betonialan ammattilainen. Meillä on yli 50 vuoden kokemus alalta. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman betonituotteita sekä valmisbetonia. JA-KO Betoni on Ruskon Betonin itsenäinen tytäryhtiö.
Pitkä kokemus alalta takaa sen, että voimme kertoa faktoihin pohjautuen, millainen betonimateriaali, betonituote tai ratkaisu on kestävä. Kokemus on myös opettanut meille sen, että laakereille ei ole varaa jäädä lepäämään – siksi pysymme aina ajan hermoilla.
Kehitämme tuotevalikoimaamme ja tuotteidemme ominaisuuksia.

Asiakkaan tarpeiden mukaan kehittyvä


Laatu ja toimitusvarmuus – kehittyminen ja kehittäminen ovat JA-KO Betonille kunnia-asioita. Betonituotetehtaan tuotantolinjat ovat moderneja ja valmistamme tuotteita tehokkaasti ja tarkasti.

Pyrkimys kohti yhä yksilöllisempää palvelua ja korkealaatuisempia tuotteita ohjaa kaikkea toimintaamme. Kehitämme tuotevalikoimaamme ja tuotteidemme ominaisuuksia vastaamaan asiakkaittemme tarpeita entistäkin paremmin.

JA-KO Betoni tutkii säännöllisesti valmistamansa betonin laatua. Betonimme laadun varmistaa myös ulkopuolinen arvioija Kiwa Inspecta. Täytämme alan standardit ja laadukas betoni on kestävä perusta toiminnallemme.

Tarjoamme asiakkaillemme tuotteiden lisäksi asiantuntevaa palvelua. Kokenut henkilökuntamme on tärkein voimavaramme. Asiakaslähtöisellä toimintatavalla varmistamme kohteeseen sopivan ja kustannustehokkaan lopputuloksen.

Betonituotteita Suomeen ja ulkomaille, valmisbetonia alueellisesti


JA-KO Betoni palvelee asiakkaita kaikkialla Suomessa betonituotteiden osalta. Meillä on myös kokemusta vaativista vientiprojekteista yksin ja yhteistyökumppanien kanssa.

Betonituotteita valmistava tehdas sijaitsee Kokkolassa. Kokkolan tehtaassa valmistamme kaivonrenkaita, pylväsjalustoja ja betonipainoja.

Yrityksellä on valmisbetonitehtaat Kokkolassa, Pietarsaaressa, Seinäjoella, Närpiössä ja Mustasaaressa Vaasan kupeessa.

Pietarsaaressa on valimo, jossa valamme maatilaelementtejä sekä muita erikoistuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Pietarsaaren tuotantolaitoksessa valmistamme myös FI-merkittyjä lietesäiliöelementtejä maatilojen tarpeeseen.
Liiketoimintaamme ohjaa kokonaisuudessaan ISO 9001-laatujärjestelmä

Laatujärjestelmä ohjaa toimintaa


JA-KO Betonin koko toiminnalle on myönnetty ISO 9001:2015 -standardi. Valmisbetonin ja betonituotteiden osalta kuulumme Kiwa Inspectan tarkastuksen piiriin. Liiketoimintaamme ohjaa kokonaisuudessaan ISO 9001 -laatujärjestelmä.

Toimitamme betonia rakennuttajille ja urakoitsijoille, jotka haluavat rakentaa yhteiskuntamme perustaa kestävästi ja vastuullisesti. JA-KO Betoni Oy kehittää toimintaansa kestävästi ja välitämme myös ympäristöstämme.