Sulje

Betonituotteet

Menu

Betonikaivot

Meillä on laaja valikoima betonikaivoihin liittyviä tuotteita. Kaikkia tuotteita yhdistää yksi asia: tuotannon jokaisessa vaiheessa on toimittu JA-KO Betonin laatustandardien ja vuosikymmenten tuoman ammattitaidon mukaisesti.
Valikoimasta löydät esimerkiksi maanpinnan säätämiseen tarkoitettuja korotusrenkaita, kaivonpohjarenkaita, kaivonkansia ja kaivonseiniä. Lopputuloksena on kestäviä ja laadukkaita tuotteita.

Korotusrenkaat

Korotusrenkaat

Uurreliitoksella olevia kaivon korotukseen ja/tai lopullisen maanpinnan säätämiseen tarkoitettuja korotusrenkaita. Korotusrenkaat sopivat suoraan valmistamiemme DN600-kaivonrenkaiden päälle.

Katso tuotteet

Kaivonrenkaat

Kaivonrenkaat

Kaivonrenkaista on mahdollista rakentaa sopivia kaivoja montaa eri käyttötarkoitusta varten. JA-KO Betonin laadukkaat kaivonrenkaat kestävät todistetusti Suomen vaativissa ja alati vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Katso tuotteet

Kaivonpohjarenkaat

Kaivonpohjarenkaat

JA-KO Betonin laadukkaat kaivonpohjarenkaat soveltuvat Suomen sääolosuhteisiin. Meiltä saat kaivonpohjarenkaat ja kiintotiivisteelliset EK-kaivonpohjarenkaat.

Katso tuotteet

Kartiorenkaat

Kartiorenkaat

JA-KO Betonilta saat erityyppisiä kartiorenkaita. Tavalliset kartiorenkaat ja kiintotiivisteelliset EK-kartiorenkaat mahdollistavat erilaisia ratkaisuja tarpeesta riippuen.

Katso tuotteet

Kaivonkannet

Kaivonkannet

JA-KO Betonilta saat AR- ja CR-luokan kaivonkansia, myös kiintotiivisteellä. Valmistamme kaivonkansia myös mittatilauksena erikokoisilla ja -muotoisilla aukoilla tai matalampana ilman huullosta.

Katso tuotteet

Väliseinät

Väliseinät

JA-KO Betonin väliseinällä kaivo voidaan jakaa eri osastoihin. Väliseinään voidaan tarpeen mukaan valaa haluttu T-putki (sakokaivot, erotuskaivo).

Katso tuotteet

Tiivisteet kaivonrenkaiden väliin

Tiivisteet kaivonrenkaiden väliin

JA-KO Betonilta saat saksalaisen DS Sealsin valmistamia luotettavia tiivisteitä. Saatavana normaaliin käyttöön SBR-laatu, öljynkestävänä NBR-laatu ja lämmönkestävänä EPDM. Tiivisteemme täyttävät EN681-1 -standardin.

Katso tuotteet

Läpiviennit ja yhteet

Läpiviennit ja yhteet

JA-KO Betonin laajasta valikoimasta saat myös kaivojen läpiviennit ja yhteet. Läpiviennit kumitiivisteellä esimerkiksi muoviputkille. Saatavana SBR-, NBR- ja EPDM-laatuina. SBR normaaliin käyttöön, NBR on öljynkestävä ja EPDM lämmönkestävä.

Katso tuotteet

Kansistot

Kansistot

JA-KO Betonin valikoimasta löytyy vakiona 550/30, 550/50 ja 600/40 -standardien mukaiset valurautakansistot umpi- tai ritiläkannella, lujuusluokaltaan 400 kN. Saatavilla tilaustuotteena myös erikoiskansistoja, kuten Ø 800 millimetrin kansistot, 600 kN-lujuusluokan kansistot, katukivetysalueiden neliökehykset, kiinteät kehykset, alumiinikansistot, välikannelliset kansistot, kupukannet ja kitakansistot.

Katso tuotteet

Ladattavat aineistot


Lataa dop-katalogi


Tuotehinnastossa betonituotteiden hinnat ovat Kokkolan tuotetehtaamme hinnaston mukaisia. Tarkista Närpiön tuotevaraston hinnat ja saatavuus myyjältä.

Ota yhteyttä


Sami Miettinen

Sami Miettinen

Tehdaspäällikkö

Betonituotteet (betonikaivotuotteet, betonipainot, betonipaalut, harusankkurointilaatat)

0400 153 304

sami.miettinen(at)jakobetoni.fi

Teemu Pohjonen

Teemu Pohjonen

Betonituotetehtaan tuotantopäällikkö, JB-laatuvastaava

Betonituotteet (betonikaivotuotteet, betonipainot, betonipaalut, harusankkurointilaatat)

040 777 0119

teemu.pohjonen(at)jakobetoni.fi


Referenssit


Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusurakoista. Työmme jälki näkyy kotikaupungissamme Kokkolassa ja ympäri Suomen – palvelemme asiakkaita lähellä ja kaukana.


Betonikaivojen käyttökohteet


Donec vestibulum sapien velit, id tristique velit fermentum ut. Ut dictum lacus vel magna cursus fermentum. Proin a augue lorem. In at semper urna. Sed eu vulputate felis. Morbi vulputate feugiat metus id varius.

Maecenas a finibus eros. Nullam id lacinia sapien. Nunc varius sit amet ipsum id scelerisque. Aliquam non feugiat tellus. In magna dolor, consectetur sit amet diam in, tincidunt euismod lacus.

Nulla odio magna, interdum vel pulvinar ultricies, efficitur eget enim. Mauris in est quis leo rutrum dapibus.

  • Lorem ipsum dolor
  • Lorem ipsum dolor
  • Lorem ipsum dolor

Varmistamme aina, että tarjoamamme ratkaisu on turvallinen ja kestävä.

Vahvuudet - Miksi Ja-Ko Betoni?
KOKENUT


JA-KO Betoni on tehnyt betonia jo viisi vuosikymmentä. Emme pelkää haasteita, uudistumista tai innovointia. Olemme mukana alamme kehityksessä. Osaamme kertoa faktoihin pohjautuen, millainen betonimateriaali, betonituote tai ratkaisu on paras vaihtoehto asiakkaan kohteeseen.


LAADUKAS


Liiketoimintaamme ohjaa kokonaisuudessaan ISO 9001-laatujärjestelmä. JA-KO Betoni tutkii säännöllisesti valmistamansa betonin laatua. Betonimme laadun varmistaa myös ulkopuolinen arvioija Kiwa Inspecta. Täytämme alan standardit ja laadukas betoni on kestävä perusta toiminnallemme.
VASTUULLINEN


JA-KO Betoni ei toimita valmisbetonia tai betonituotteita ennen kuin olemme tilaajan kanssa yhdessä varmistuneet siitä, että ajateltu ratkaisu on järkevä ja kestävä tilaajan tarpeeseen. Uskallamme tarvittaessa sanoa ”ei näin” – koska se on vastuullisuutta ja hyvää palvelua.


TOIMITUSVARMA


Seuraamme valmisbetonimme ja betonituotteidemme toimitusvarmuutta jatkuvasti. Varaamme tarpeeksi kuljetuskalustoa ja varastoimme riittävästi raaka-aineita. Sopimusvalmisteisia betonituotteita toimitamme asiakkaidemme varastoon automaattisena täydennyksenä. Kokenut, osaava ja asiakkaamme parhaaksi työskentelevä henkilöstömme on isossa roolissa toimitusvarmuudessamme.