Sulje

Betonituotteet

Menu

Betonituotteet vankalla kokemuksella

JA-KO Betoni valmistaa laajasti erilaisia betonituotteita rakennusalan yksityisille ja julkisille toimijoille moniin käyttötarkoituksiin. Meiltä saat muun muassa kaivosrengastuotteita, betonipainoja, pylväsjalustoja, harusankkurointilaattoja, rakennuspaaluja ja viittapainoja. Laadukkuus, vastuullisuus ja toimitusvarmuus ovat meille tärkeitä asioita.
JA-KO Betonilta saat myös:

  • Tilausvalmistuksena räätälöityjä, kuvan tai piirustusten mukaisia betonituotteita
  • Sopimusvalmistus, kumppaniasiakkaiden suunnittelemia tai yhdessä suunniteltuja betonituotteita alihankintana


Suuri osa kunnallistekniikan – yhdyskuntien infrastruktuurin – rakentamisesta jää maan alle. Kestävyys ja pitkäikäisyys ovat käytettävien rakennusmateriaalien ja -tuotteiden perusvaatimuksia. Betonialalla ei ole varaa ottaa riskejä. Betonituotteemme on tehty kestämään.

Betonikaivot

Betonikaivot

Meillä on laaja valikoima betonikaivoihin liittyviä tuotteita. Kaikkia tuotteita yhdistää yksi asia: tuotannon jokaisessa vaiheessa on toimittu JA-KO Betonin laatustandardien ja vuosikymmenten tuoman ammattitaidon mukaisesti.

Katso tuotteet

Betonipainot

Betonipainot

Betonipainojen avulla voidaan upottaa erilaisia putkia/putkistoja vesistöissä ja vetisissä maastoissa.

Katso tuotteet

Perustuspilarit

Perustuspilarit

Betonisia perustuspilareja voidaan käyttää erilaisten rakennusten perustuksena. Betoniset perustuspilarit sopivat esimerkiksi leikkimökkien, puuvajojen ja pihasaunojen perustukseksi erinomaisesti.

Katso tuotteet

Pylväsjalustat

Pylväsjalustat

Valmistamme pylväsjalustoja Onnisen sopimusvalmistajana. Tehtaallamme tehdään korkealaatuisia liikenneviraston tyyppihyväksymiä pylväsjalustoja.

JA-KO Betonin pylväsjalustavalikoimaan kuuluvat perusjalustat, muovihatulliset jalustat, teräshatulliset jalustat ja tyvisuojat.

Katso tuotteet

Haruslaatat

Haruslaatat

Haruslaatoilla voidaan ankkuroida harusvaijeri maahan. Saatavilla pieni ja iso harus. Tilauksesta mahdollista saada myös muita kokoja.

Katso tuotteet

Betonimoduulit

Betonimoduulit

Betonimoduuli tai JA-KO Moduuli, on monikäyttöinen tuote, jolla rakennat nopeasti kestäviä betonirakennelmia. Suunnittelu on yksinkertaista ja asentaminen helppoa JA-KO Betonin vakiokokoisilla moduuleilla.

Katso tuotteet

Lietesäiliöelementit

Lietesäiliöelementit

Valmistamme Pietarsaaren tehtaallamme FI-merkittyjä lietesäiliöelementtejä maatalouden tarpeisiin.

Katso tuotteet

Ruokintakourut

Ruokintakourut

JA-KO Betonin ruokintakourut on valmistettu sulfaatinkestävästä SR-betonista. Ruokintakourumme ovat sileäpintaisia ja helposti puhdistettavissa.

Katso tuotteet

Lietekuilut

Lietekuilut

JA-KO Betoni valmistaa laadukkaat lietekuilut asiakkaan mitoilla. Pituus: 3,40 m Paksuus: 10 cm tai 15 cm. Korkeus määräytyy asiakkaan toiveiden mukaan.

Katso tuotteet

Ladattavat aineistot


Lataa dop-katalogi


Tuotehinnastossa betonituotteiden hinnat ovat Kokkolan tuotetehtaamme hinnaston mukaisia. Tarkista Närpiön tuotevaraston hinnat ja saatavuus myyjältä.

Ota yhteyttä


Sami Miettinen

Sami Miettinen

Tehdaspäällikkö

Betonituotteet (betonikaivotuotteet, betonipainot, betonipaalut, harusankkurointilaatat)

0400 153 304

sami.miettinen(at)jakobetoni.fi

Teemu Pohjonen

Teemu Pohjonen

Betonituotetehtaan tuotantopäällikkö, JB-laatuvastaava

Betonituotteet (betonikaivotuotteet, betonipainot, betonipaalut, harusankkurointilaatat)

040 777 0119

teemu.pohjonen(at)jakobetoni.fi


Referenssit


Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusurakoista. Työmme jälki näkyy kotikaupungissamme Kokkolassa ja ympäri Suomen – palvelemme asiakkaita lähellä ja kaukana.


Vahvuudet - Miksi Ja-Ko Betoni?
KOKENUT


JA-KO Betoni on tehnyt betonia jo viisi vuosikymmentä. Emme pelkää haasteita, uudistumista tai innovointia. Olemme mukana alamme kehityksessä. Osaamme kertoa faktoihin pohjautuen, millainen betonimateriaali, betonituote tai ratkaisu on paras vaihtoehto asiakkaan kohteeseen.


LAADUKAS


Liiketoimintaamme ohjaa kokonaisuudessaan ISO 9001-laatujärjestelmä. JA-KO Betoni tutkii säännöllisesti valmistamansa betonin laatua. Betonimme laadun varmistaa myös ulkopuolinen arvioija Kiwa Inspecta. Täytämme alan standardit ja laadukas betoni on kestävä perusta toiminnallemme.
VASTUULLINEN


JA-KO Betoni ei toimita valmisbetonia tai betonituotteita ennen kuin olemme tilaajan kanssa yhdessä varmistuneet siitä, että ajateltu ratkaisu on järkevä ja kestävä tilaajan tarpeeseen. Uskallamme tarvittaessa sanoa ”ei näin” – koska se on vastuullisuutta ja hyvää palvelua.


TOIMITUSVARMA


Seuraamme valmisbetonimme ja betonituotteidemme toimitusvarmuutta jatkuvasti. Varaamme tarpeeksi kuljetuskalustoa ja varastoimme riittävästi raaka-aineita. Sopimusvalmisteisia betonituotteita toimitamme asiakkaidemme varastoon automaattisena täydennyksenä. Kokenut, osaava ja asiakkaamme parhaaksi työskentelevä henkilöstömme on isossa roolissa toimitusvarmuudessamme.