Jo 50 vuoden kokemuksella

JA-KO Betoni Oy on Kokkolassa kotipaikkaansa pitävä betonialan ammattilainen. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman betonituotteita sekä valmisbetonia.

Kaivonrenkaiden hinnasto 2021 ilmestynyt

Vuoden 2021 hinnastomme on ilmestynyt. Katalogistamme löydät laajan valikoiman kestäviä, laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja kaivonrengastuotteita ja rakennuspaaluja.

Avaa hinnasto

Jaakko Eloranta uusi toimitusjohtaja

JA-KO Betoni Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.1.2021 alkaen pitkäaikainen aluejohtajamme Ins-AMK Jaakko Eloranta (48). Jaakon toimipiste on jatkossakin Kokkolan pääkonttorilla.

Lue lisää
Kokkolan Urheilu- ja tapahtumapuisto

Kokkolan Urheilu- ja tapahtumapuisto

Ja-Ko Betoni on betonikaivojen sopimustoimittaja Kokkolan kaupungille. Siksi toimitamme betonikaivot myös Kokkolan urheilu- ja tapahtumapuiston rakentamista varten. Kuvassa kaupungin työntekijät asentamassa Ja-Ko Betonin valmistamaa betonikaivoa.

Pikiruukin loiste

Pikiruukin loiste

Ja-Ko Betoni toimitti valmisbetonin 38 metrin korkeuteen Asunto Oy Pikiruukin Loisteen kattoterassin lattiavalua varten. Uudella kalustollamme ja ammattitaidollamme valu onnistuu korkeallekin. Pikiruukin Loisteen urakoitsija on Nycon Oy.

Tampereen keskuspuhdistamo

Tampereen keskuspuhdistamo

Ja-Ko Betoni ja Onninen toimittivat yhteistyössä betoniset pulttipainot Tampereen Keskuspuhdistamon työmaalle. Betonipainojen avulla upotettiin DN 800 paineviemärin muoviputki vesistöön.

Mustasaaren betonitehdas

Skanska Infran siltatyömaa

Uusilla asemillamme olemme jo mukana niin pienissä kuin suurissakin projekteissa. Kuvassa Mustasaaresta toimitettu betoni Skanska Infran siltatyömaalle Vaasan Palosaareen.

Katso miten pylväsjalustat ja turvapylväät pärjäsivät törmäystestissä

Auto törmäsi pylvääseen 75 kilometrin tuntivauhdilla. Testin tulos oli erittäin onnistunut.

Pylväsjalustat

Nyt meiltä myös lietesäiliöelementit

Valmistamme Pietarsaaren tehtaallamme CE-merkittyjä lietesäiliöelementtejä maatalouden tarpeisiin.

Lietesäiliöelementit