Sulje

JA-KO Betoni mukana vuoden 2022 Hyvä Joulumieli -keräyksessä

JA-KO Betoni jatkaa jouluisia perinteitään ja tekee tänäkin vuonna lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Vuonna 2022 teemme viime vuoden tapaan lahjoituksen Hyvä Joulumieli -keräykseen.
JA-KO Betoni mukana vuoden 2022 Hyvä Joulumieli -keräyksessä
JA-KO Betoni on mukana Hyvä Joulumieli 2022 -keräyksessä.
Hyvä Joulumieli -keräys ilahduttaa tänä vuonna ruokalahjakortilla 21 000 vähävaraista lapsiperhettä. Vähävaraisten lapsiperheiden määrä on kasvanut Suomessa nopeaa tahtia. Keskeisimpänä syynä on alkuvuodesta kiihtynyt asumisen ja ruuan kustannusten nousu. Köyhyys aiheuttaa puutetta perustarpeista ja synnyttää yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden kokemuksia.

Joulu tuo moneen vähävaraiseen perheeseen huolia, sillä joulun tunnelmaa tuovien jouluruokien ja lahjojen hankkiminen on monelle vanhemmalle mahdotonta.

Hyvä Joulumieli -keräyksen tavoitteena on kerätä tänä vuonna 1,5 miljoonaa euroa ja ilahduttaa 21 000:ta kotimaan vähävaraista lapsiperhettä 70 euron ruokalahjakortilla. Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhteistyössä Ylen kanssa. Keräyksen kumppaneina toimivat K-ruokakaupat, Lidl ja S-ryhmän ruokakaupat.

Voit lukea lisää Hyvä Joulumieli -keräyksestä osoitteessa www.hyvajoulumieli.fi.

Piditkö julkaisusta? Jaa se verkostossasi!


<< Palaa uutisiin