Nimitys

Jaakko Eloranta on Ja-Ko Betonin uusi toimitusjohtaja

JA-KO Betoni Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.1.2021 alkaen pitkäaikainen aluejohtajamme Ins-AMK Jaakko Eloranta (48). Jaakon toimipiste on jatkossakin Kokkolan pääkonttorilla.

JA-KO Betoni Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Risto Väänänen jättää tehtävänsä ja jatkaa emoyrityksen Ruskon Betoni Oy:n palveluksessa.

- Kiitän Ruskon Betonin omistajaperhettä, Väänäsiä, panostuksesta yhtiömme kehittämiseen aina laadukkaista raaka-aineista moderneihin tuotantolaitoksiin ja laitteisiin. Haluamme jatkossakin kehittää yhtiötämme, tarjota asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen, pitää huolta tuotteidemme laadusta sekä olla haluttu työantaja ja yhteistyökumppani, kertoo Eloranta

- Yrityksemme kehittyessä ja kasvaessa on hienoa nähdä kuinka ihmiset kasvavat yrityksen mukana ja ovat sitoutuneita viemään yritystä eteenpäin myös tulevaisuudessa. JA-KO Betonilla on erittäin ammattitaitoinen ja osaava organisaatio, johon meidän omistajien on helppo tukeutua. Jaakko on jo vuosien varrella hoitanut operatiivista toimintaa ansiokkaasti ja ilolla siirrän nyt toimitusjohtajan kapulan hänelle. Yhdessä tytäryritysten kanssa kehitämme koko konsernia ja vakaata yhteistä tulevaisuutta, toteaa Väänänen.